Cartofii se pun la fiert in coaja si se toaca apoi marunt. Sfecla rosie, merele si varza se toaca feliute subtiri. Ouale fierte tare, se taie rondele
Cartofii se pun la fiert in coaja si se toaca apoi marunt. Sfecla rosie, merele si varza se toaca feliute subtiri. Ouale fierte tare, se taie rondele. Se asaza toate ingredientele intr-o salatiera si se stropesc cu sosul format din ulei, otet, sare si piper.
Se serveste salata imediat.
Alte retete culinare:
Muschi de porc la cuptor Ciorba radauteana Ciuperci umplute
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii