Spalam cartofii si ii fierbem in apa cu sare. Ii lasam sa se racoreasca, ii curatam de coaja si ii taiem cubulete. Separat, spalam bine salata si cand
Spalam cartofii si ii fierbem in apa cu sare. Ii lasam sa se racoreasca, ii curatam de coaja si ii taiem cubulete.
Separat, spalam bine salata si cand s-a zvantat, rupem frunzele fasii. Intr-un castron, amestecam salata cu branza tofu taiata cubulete.
Adaugam cartofii, nucile, boabele de struguri si rosiile cherry.
Amestecam toate ingredientele cu maioneza vegetala si condimentam.
Lasam la rece cel putin 15 minute.
Pofta buna! Sursa aceste retetete este blogul culinar: retete-de-mancaruri.blogspot.com
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii