Se fierb cartofii chifle, se curata si se taie felii potrivit de subtiri. Se face o maioneza cu mustar, bine potrivita de sare si de acru, la care se
Se fierb cartofii chifle, se curata si se taie felii potrivit de subtiri.
Se face o maioneza cu mustar, bine potrivita de sare si de acru, la care se adauga marar si patrunjel verde, tocat marunt si putin tarhon.
Se amesteca cu cartofii, se aseaza in salatiera.
Imprejur se pot pune felii de rosii sau ardei verzi taiati rotocoale.
Alte retete
recomandate:
Rulada din piept de pui cu broccoli
Salata de paste cu pui
Spanac cu lapte
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii