Se fierb cartofii chifle, se curata si se taie felii potrivit de subtiri. Se face o maioneza cu mustar, bine potrivita de sare si de acru, la care se
Se fierb cartofii chifle, se curata si se taie felii potrivit de subtiri.
Se face o maioneza cu mustar, bine potrivita de sare si de acru, la care se adauga marar si patrunjel verde, tocat marunt si putin tarhon.
Se amesteca cu cartofii, se aseaza in salatiera.
Imprejur se pot pune felii de rosii sau ardei verzi taiati rotocoale.
Alte retete
recomandate:
Rulada din piept de pui cu broccoli
Salata de paste cu pui
Spanac cu lapte
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii