Cartofii, morcovii, sfecla, conopida si fasolea verde se spala, se curata si se fierb separat in apa cu sare. Legumele se scurg apoi de apa si se tai
Cartofii, morcovii, sfecla, conopida si fasolea verde se spala, se curata si se fierb separat in apa cu sare. Legumele se scurg apoi de apa si se taie mai mari: cartofii in sferturi (eventual pe lung), morcovii pe lung, in sferturi, iar conopida se desface in buchetele mai mari. Se aranjeaza legumele pe un platou si se toarna peste ele sosul vinegreta din ulei, otet si sare. Se sareaza si se pipereaza.
Se serveste imediat.
Alte retete:
Rulada de porc
Placinta de dovleac
Chiftele
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseCui nu ii plac bomboanele de ciocolata? Cu aceasta reteta puteti sa va faceti singuri bomboanele de ciocolata, cu ce fel de...
Bomboane de ciocolataDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii