Castravetii se curata de coaja, se taie feliute, se presara cu sare si se lasa 10-15 minute, apoi se scurg putin si se asaza in salatiera. Se piseaza
Castravetii se curata de coaja, se taie feliute, se presara cu sare si se lasa 10-15 minute, apoi se scurg putin si se asaza in salatiera. Se piseaza usturoiul, se amesteca cu castravetii, cu sare, piper, ulei, otet si smantana.
Aceasta salata se serveste langa mancarurile cu legume, carne sau peste.
Alte retete culinare:
Chiftele
Cartofi la cuptor
Tocanita de pui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii