Salata de castraveti cu sparanghel si fasole verde

Se spala si se taie rondele subtiri castravetii. Sparanghelul se fierbe, apoi se taie in bucati de 4-5 cm. Fasolea verde fiarta se lasa la scurs. Con

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 castraveti verzi
  • 150 gr sparanghel
  • 200 gr fasole verde
  • 200 gr conopida
  • 1 legatura hatmatuchi
  • 1 legatura tarhon
  • 1 cana maioneza
  • 1 jumatate cana smantana
  • piper
  • sare
  • 5-6 frunze de salata verde
  • 1 jumatate cana frunze de untisor

Mod de preparare

Se spala si se taie rondele subtiri castravetii. Sparanghelul se fierbe, apoi se taie in bucati de 4-5 cm. Fasolea verde fiarta se lasa la scurs. Conopida se opareste, dupa care se desface in buchetele mici. Hatmatuchiul si tarhonul se toaca marunt. Legumele si verdeturile se pun intr-un castron si se amesteca bine, dupa care se potrivesc la gust de sare si piper. Se adauga maioneza si smantana si se amesteca, pentru a ingloba restul ingredientelor. Se aranjeaza salata intr-o salatiera si se orneaza cu salata verde si frunze de untisor.


Se serveste imediat.

Alte retete:

Ciorba radauteana Piftie de curcan Curcan umplut

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori