Castravetii se taie in rondele foarte fine. Se curata, separat usturoiul si se piseaza, impreuna cu sarea. Se amesteca apoi impreuna cu castravetii s
Castravetii se taie in rondele foarte fine. Se curata, separat usturoiul si se piseaza, impreuna cu sarea. Se amesteca apoi impreuna cu castravetii si se lasa sa stea 20 de minute inainte de servire.
Salata se poate servi atat independent, cat si impreuna cu diverse fripturi.
Alte retete culinare:
Placinta de dovleac Chiftele Ciorba radauteana
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii