Ciupercile se spala si se fierb in apa cu sare. Se lasa la fiert aproximativ 10 minute si apoi se lasa la scurs. Se taie apoi fideluta si se pun intr
Ciupercile se spala si se fierb in apa cu sare. Se lasa la fiert aproximativ 10 minute si apoi se lasa la scurs. Se taie apoi fideluta si se pun intr-un castron. Se toarna peste sosul vinegreta, pregatit din otet, ulei, sare si piper si o lingura din apa in care au fiert ciupercile. Se amesteca bine si se adauga patrunjel tocat.
Se serveste imediat.
Alte retete:
Curcan umplut Piftie de curcan Ciorba radauteana
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaisePrimisem zilele trecute 2 pungi cu napolitane vieneze. Cand le-am vazut, am si stiut ce fac cu ele. Vazusem candva reteta de...
Prajitura vieneza cu capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii