Ciupercile se spala si se pun la fiert pentru 15 minute in apa clocotita, cu sare si o lingura de otet. Dupa ce s-au racit, se taie feliute subtiri s
Ciupercile se spala si se pun la fiert pentru 15 minute in apa clocotita, cu sare si o lingura de otet. Dupa ce s-au racit, se taie feliute subtiri si se amesteca cu patrunjelul si ceapa tocate fin. Se toarna restul de otet peste ingrediente si se amesteca.
Se serveste salata imediat.
Alte retete culinare:
Piftie de curcan Curcan umplut Rulada de porc
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii