In 0,5 l de apa se pune sarea si zeama de lamaie. Se spala ciupercile sub jetul de apa, se taie bucatele mici si se fierb in apa aromatizata aprox. 5
In 0,5 l de apa se pune sarea si zeama de lamaie. Se spala ciupercile sub jetul de apa, se taie bucatele mici si se fierb in apa aromatizata aprox. 5 min, pana cand se inmoaie. Se strecoara apa, iar dupa racire se amesteca cu jumatate de portie din sosul tartar mentionat mai sus.
Alte retete recomandate
Ciuperci cuptor
Ciuperci umplute
Ciulama ciuperci

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii