Salata de ciuperci cu maioneza

In 0,5 l de apa se pune sarea si zeama de lamaie. Se spala ciupercile sub jetul de apa, se taie bucatele mici si se fierb in apa aromatizata aprox. 5

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Jumate de lingurita sare
  • 1 lingurita de zeama de lamaie
  • 300 g ciuperci

Mod de preparare

In 0,5 l de apa se pune sarea si zeama de lamaie. Se spala ciupercile sub jetul de apa, se taie bucatele mici si se fierb in apa aromatizata aprox. 5 min, pana cand se inmoaie. Se strecoara apa, iar dupa racire se amesteca cu jumatate de portie din sosul tartar mentionat mai sus.
Alte retete recomandate

Ciuperci cuptor

Ciuperci umplute

Ciulama ciuperci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc