Se fierb ciupercile in apa cu sare si cateva picaturi de lamaie timp de 20 de minute. Dupa ce au fiert, se scurg de apa si se lasa sa se raceasca, ap
Se fierb ciupercile in apa cu sare si cateva picaturi de lamaie timp de 20 de minute. Dupa ce au fiert, se scurg de apa si se lasa sa se raceasca, apoi se toaca marunt. Se pregateste maioneza din 2 galbenusuri (unul fiert si unul crud), 200 ml ulei, o lingurita cu mustar, zeama de lamaie si sare dupa gust.
Se amesteca ciupercile cu maioneza, porumbul si mararul tocat marunt.Se potriveste gustul de sare si piper.
Se poate lasa asa, sau se mai pot adauga 2 linguri cu smantana si ceva usturoi pisat. Sursa acestei retete este blogul culinar truedelights
Alte retete recomandate:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii