Se fierb ciupercile in apa cu sare si cateva picaturi de lamaie timp de 20 de minute. Dupa ce au fiert, se scurg de apa si se lasa sa se raceasca, ap
Se fierb ciupercile in apa cu sare si cateva picaturi de lamaie timp de 20 de minute. Dupa ce au fiert, se scurg de apa si se lasa sa se raceasca, apoi se toaca marunt. Se pregateste maioneza din 2 galbenusuri (unul fiert si unul crud), 200 ml ulei, o lingurita cu mustar, zeama de lamaie si sare dupa gust.
Se amesteca ciupercile cu maioneza, porumbul si mararul tocat marunt.Se potriveste gustul de sare si piper.
Se poate lasa asa, sau se mai pot adauga 2 linguri cu smantana si ceva usturoi pisat. Sursa acestei retete este blogul culinar truedelights
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii