Ciupercile se pun la fiert in apa cu sare si otet. Dupa 15 minute, se scot, se scurg si se lasa la racit. Se pun apoi intr-un borcan. Separat, se fie
Ciupercile se pun la fiert in apa cu sare si otet. Dupa 15 minute, se scot, se scurg si se lasa la racit. Se pun apoi intr-un borcan. Separat, se fierbe otetul cu piperul, sarea si foile de dafin. Dupa ce s-a racit se toarna peste ciuperci, se toarna apoi si uleiul si se inchide borcanul.
Salata se serveste ori independent ori cu diverse fripturi.
Alte retete culinare:
Rulada de porc Ciorba radauteana Curcan umplut

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii