Uleiul se incinge si se caleste ceapa tocata marunt. Adaugam ciupercile curatate si taiate fasii, pe care le calim cu condimentele, pana se inmoaie.
Uleiul se incinge si se caleste ceapa tocata marunt. Adaugam ciupercile curatate si taiate fasii, pe care le calim cu condimentele, pana se inmoaie.
Cand sucul propriu a scazut, adaugam bulionul si mai calim cateva minute.
Se serveste foarte rece, avand grija sa scoatem foaia de dafin.
Pofta buna!
Alte retete salate cu ciuperci vedeti aici:
Salata de ciuperci cu cartofi,
Salata de ciuperci,
Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii