Se desface in buchetele conopida si se pune la fiert in apa cu sare. Se lasa sa dea in cateva clocote, dupa care se lasa la racit si se toarna peste
Se desface in buchetele conopida si se pune la fiert in apa cu sare. Se lasa sa dea in cateva clocote, dupa care se lasa la racit si se toarna peste ea, sosul pregatit din otet, ulei, piper si sare.
Se serveste salata imediat.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana Ciuperci la cuptor Rulada de porc

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii