Desfacem conopida, o spalam, iar buchetelele se dau crude pe razatoare. Ceapa se toaca marunt, se freaca cu sare, se spala cu apa rece si se scurge bi
Desfacem conopida, o spalam, iar buchetelele se dau crude pe razatoare. Ceapa se toaca marunt, se freaca cu sare, se spala cu apa rece si se scurge bine.
Se amesteca ceapa si conopida, se acopera cu maioneza subtiata cu smintina.
Se serveste in aceeasi zi.
Poate fi servita ca aperitiv
Alte retete
Zacusca de vinete
Tocanita cu ciuperci
Tocanita cu cartofi
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii