Se fierbe conopida in apa cu sare si se desface apoi in buchetele, care se pun intr-un castron. Morcovii si ridichea alba se curata, se spala si se r
Se fierbe conopida in apa cu sare si se desface apoi in buchetele, care se pun intr-un castron. Morcovii si ridichea alba se curata, se spala si se rad, apoi se pun in castronul cu conopida. Fasolea alba, fiarta precum si trufele tocate marunt se adauga si ele in castron. Se amesteca cu grija si se toarna deasupra sosul vinegreta din otet, ulei, sare si piper.
Salata se serveste imediat.
Alte retete:
Rulada de porc Ciorba radauteana Piftie de curcan
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaisePrimisem zilele trecute 2 pungi cu napolitane vieneze. Cand le-am vazut, am si stiut ce fac cu ele. Vazusem candva reteta de...
Prajitura vieneza cu capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii