Se pune apa la fiert ( aprox 2 l de apa) cu o lingura de sare si cand aceasta clocoteste se pun cozile si se lasa pana se inmoaie ( 5 min). Se scot co
Se pune apa la fiert ( aprox 2 l de apa) cu o lingura de sare si cand aceasta clocoteste se pun cozile si se lasa pana se inmoaie ( 5 min).
Se scot cozile de spanac intr-un castron, nu se scurg de toata zeama, se lasa cat sa le acopere jumatate.
Se stropeste cu otet sau lamaie dupa gust si se adauga sare si piper. Se lasa sa se racoreasca.
Intre timp se curata cativa catei de usturoi care se piseaza.
Dupa ce s-au racorit, se adauga o lingurita de mustar sau maioneza sau ambele si usturoiul.
Se gusta si daca este suficient condimentata salata se poate servi simpla sau ca si garnitura la friptura.
Reteta Salata de cozi de spanac este propusa de Anomiss
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii