Salata de creier cu ciuperci

Curatati creierul de pielita si tineti-l intr-un vas cu lapte dulce o ora. Puneti creierul intr-un vas cu apa putina, usor sarata, pe foc domol, 20 de

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g creier
  • 600 g ciuperci
  • o lamaie
  • o ceasca cu ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel

Mod de preparare

Curatati creierul de pielita si tineti-l intr-un vas cu lapte dulce o ora.

Puneti creierul intr-un vas cu apa putina, usor sarata, pe foc domol, 20 de minute.

Cand este bine fiert, scoateti-l intr-un castron si pasati-l cu o lingura de lemn, adaugand ca la maioneza uleiul

picurat, zeama de lamaie, apoi sare si piper, dupa gust.

Separat, curatati ciupercile, spalati-le bine si fierbeti-le 20 de minute intr-un vas cu putina apa fierbinte si usor sarata.

Cand s-au racit, tocati-le marunt, prajiti-le in ulei, puneti sare, piper si serviti ciupercile alaturi de pasta de creier.
Aduceti preparatul la masa decorat cu frunze de patrunjel proaspat.

Pofta buna!

Alte retete cu ciuperci gasiti aici:

ciuperci cuptor

ciuperci umplute

ciulama de ciuperci

piept de pui ciuperci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori