Curatati creierul de pielita si tineti-l intr-un vas cu lapte dulce o ora. Puneti creierul intr-un vas cu apa putina, usor sarata, pe foc domol, 20 de
Curatati creierul de pielita si tineti-l intr-un vas cu lapte dulce o ora.
Puneti creierul intr-un vas cu apa putina, usor sarata, pe foc domol, 20 de minute.
Cand este bine fiert, scoateti-l intr-un castron si pasati-l cu o lingura de lemn, adaugand ca la maioneza uleiul
picurat, zeama de lamaie, apoi sare si piper, dupa gust.
Separat, curatati ciupercile, spalati-le bine si fierbeti-le 20 de minute intr-un vas cu putina apa fierbinte si usor sarata.
Cand s-au racit, tocati-le marunt, prajiti-le in ulei, puneti sare, piper si serviti ciupercile alaturi de pasta de creier.
Aduceti preparatul la masa decorat cu frunze de patrunjel proaspat.
Pofta buna!
Alte retete cu ciuperci gasiti aici:
ciuperci cuptor
ciuperci umplute
ciulama de ciuperci
piept de pui ciuperci

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii