Se rad pe razatoare toate zarzavaturile, se pune sare si se lasa sa stea ½ ora. Se fierb cartofii si calzi se taie in bucatele, se pune sare si se
Se rad pe razatoare toate zarzavaturile, se pune sare si se lasa sa stea ½ ora. Se fierb cartofii si calzi se taie in bucatele, se pune sare si se amesteca cu putin ulei. Se prepara o maioneza din 1-2 oua si mustar, care se subtiaza cu zeama de lamiie si otet de vin. Se amesteca sosul cu tot zarzavatul si se asaza apoi pe farfurie Se poate servi si cu andive sau salata verde.
Perfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!
Briose aperitiv cu legume si sunca presata• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaToba de porc este o reteta romaneasca ce se pregateste la taierea porcului sau la Ignat. Reteta de toba de porc poate fi...
Toba de porcPentru sarlota cu fructe de sezon se amesteca iaurtul cu fructele, daca sunt mici raman intregi, daca sunt mari se taie in...
Sarlota cu fructe de sezonPunch cu soc si gin – ideal atunci cand dai o petrecere acasa si vrei sa iti intampini invitatii cu ceva bun de baut
Punch cu soc si ginSe topeste intr-o oala curata pe foc mic zahar cu apa. Se adauga romul, cognacul, iar cand e gata sa clocoteasca, laptele...
Punch cu lapteUn blat din biscuiti, un blat pufos si aroma delicata, toate intr-o prajitura foarte simplu de preparat!
Prajitura cu glazura de zmeuraInainte de Craciun, mi-a aratat cineva aceasta reteta pe un site unguresc, receptneked.hu, zicand ca vrea sa le incerce. Si...
Reteta de saratele cu cascavalIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii