Se dau pe razatoarea mare morcovul, gulia, sfecla. Se taie castravetele feliute, ardeiul bastonase. Se adauga ceapa tocata ca pentru salata si verde
Se dau pe razatoarea mare morcovul, gulia, sfecla.
Se taie castravetele feliute, ardeiul bastonase.
Se adauga ceapa tocata ca pentru salata si verdeata nu prea marunt, pentru a nu distruge vitaminele.
Se amesteca ingredientele, se pun sare, piper dupa gust si zeama de lamaie. La final se adauga uleiul de masline.
Se serveste ca garnitura la gratar de orice fel, ideal de vita sau de pui, peste gatit in folie la cuptor.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii