MENIU CU DRAGOSTE DE DIETA!
Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem in cuburi si ii fierbem in apa cu sare.
Dupa ce au fiert, se scurg bine de apa, lasam sa se raceasca si ii pasam ca pentru piure.
Ardeii copti, se curata si se taie cuburi si se adauga peste dovlecei.
Ceapa o tocam marunt, adaugam peste restul de ingrediente, adaugam, usturoiul pisat, maioneza (eu am folosit de post), condimente dupa gust.
Amestecam bine si dam 10 min la frigider, dupa care servim cu mare pofta.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBy Laura Adamache cu mici modificari :)
Tort cu crema de lapte si nuca pralinata
Comentarii