Se rad dovleceii de coaja, se scoate miezul cu seminte, se pun in apa fierbinte cu putina sare sa fiarba. Se scurg bine si se taie felii. Se prepara s
Se rad dovleceii de coaja, se scoate miezul cu seminte, se pun in apa fierbinte cu putina sare sa fiarba. Se scurg bine si se taie felii. Se prepara sosul din ulei, zeama de lamaie sau otet, sare, se freaca bine si se toarna peste dovlecei. Se presara verdeata tocata si se toarna deasupra o cana cu smantana.
Se pastreaza la rece pana se serveste.
Alte retete:
Placinta de dovleac
Chiftelute din dovlecei
Salata de vinete si dovlecei

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii