Se rad dovleceii de coaja, se scoate miezul cu seminte, se pun in apa fierbinte cu putina sare sa fiarba. Se scurg bine si se taie felii. Se prepara s
Se rad dovleceii de coaja, se scoate miezul cu seminte, se pun in apa fierbinte cu putina sare sa fiarba. Se scurg bine si se taie felii. Se prepara sosul din ulei, zeama de lamaie sau otet, sare, se freaca bine si se toarna peste dovlecei. Se presara verdeata tocata si se toarna deasupra o cana cu smantana.
Se pastreaza la rece pana se serveste.
Alte retete:
Placinta de dovleac
Chiftelute din dovlecei
Salata de vinete si dovlecei
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii