Se fierbe fasolea cu legumele. Cand este fiarta fasolea, se scoate si se asaza in salatiera. Se prepara sosul astfel: se freaca bine 4 linguri ulei, 1
Se fierbe fasolea cu legumele. Cand este fiarta fasolea, se scoate si se asaza in salatiera. Se prepara sosul astfel: se freaca bine 4 linguri ulei, 1 lingura otet, 1 ceapa tocata marunt. Se toarna sosul peste fasole si se presara patrunjel verde tocat.
Se serveste garnisit cu masline.
Alte retete culinare:
Iahnie de fasole
Fasole cu costita afumata
Zacusca de fasole
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii