Fasolea se spala si se pune la fiert in apa cu sare. Se lasa apoi la racit si se taie in bucati mici. Cartofii se fierb si se taie apoi cubulete. Ros
Fasolea se spala si se pune la fiert in apa cu sare. Se lasa apoi la racit si se taie in bucati mici. Cartofii se fierb si se taie apoi cubulete. Rosiile oparite se curata de seminte si pielite si se taie cubulete. Masline efara samburi se taie in sferturi. Pestele se taie pe lungime si se da prin faina, dupa care se pune la fiert. Se amesteca intr-un castron legumele impreuna cu sosul vinegreta, format din otet, ulei, sare si piper. Salata se asaza pe un platou si se orneaza deasupra cu capere, masline si fileuri de peste prajite.
Se serveste imediat.
Alte retete:
Rulada de porc Friptura de vita la cuptor Placinta de dovleac
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii