Fasolea se spala si se pune la fiert in apa cu sare. Se lasa apoi la racit si se taie in bucati mici. Cartofii se fierb si se taie apoi cubulete. Ros
Fasolea se spala si se pune la fiert in apa cu sare. Se lasa apoi la racit si se taie in bucati mici. Cartofii se fierb si se taie apoi cubulete. Rosiile oparite se curata de seminte si pielite si se taie cubulete. Masline efara samburi se taie in sferturi. Pestele se taie pe lungime si se da prin faina, dupa care se pune la fiert. Se amesteca intr-un castron legumele impreuna cu sosul vinegreta, format din otet, ulei, sare si piper. Salata se asaza pe un platou si se orneaza deasupra cu capere, masline si fileuri de peste prajite.
Se serveste imediat.
Alte retete:
Rulada de porc Friptura de vita la cuptor Placinta de dovleac
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii