Se pune fasolea in apa clocotita si se lasa 10 min. Se strecoara, se trece prin jet de apa rece si se pune intr-un bol. Peste fasole se presara cor
Se pune fasolea in apa clocotita si se lasa 10 min. Se strecoara, se trece prin jet de apa rece si se pune intr-un bol. Peste fasole se presara coriandrul, usturoiul pisat, uleiul de masline si otetu. Se amesteca se acopera bolul cu folie de plastic si se baga in frigider.
Se scoate din frigider inainte de servire cu cel putin 1h30', pentru a fi servita la temperatura camerei.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii