Fasolea boabe din cutie se spala bine in apa rece. Se taie ceapa rondele si usturoiul in bucatele. Prepararea sosului: se amesteca intr-un bol ketchup
Fasolea boabe din cutie se spala bine in apa rece.
Se taie ceapa rondele si usturoiul in bucatele.
Prepararea sosului: se amesteca intr-un bol ketchupul, otetul balsamic si uleiul de masline, acestea se asezoneaza cu sare si piper.
Apoi se adauga ceapa, usturoiul si fasolea, si se amesteca bine.
Se toaca marunt patrinjelul, mararul si se adauga peste salata.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii