Se fierbe fasolea in apa fierbinte, apoi se scurge si se asaza in salatiera. Se amesteca ulei cu otet, sare si putin mujdei, se freaca bine si se toar
Se fierbe fasolea in apa fierbinte, apoi se scurge si se asaza in salatiera. Se amesteca ulei cu otet, sare si putin mujdei, se freaca bine si se toarna peste fasole.
Se serveste cu patrunjel verde tocat pus deasupra.
Alte retete culinare:
Fasole batuta
Fasole verde scazuta
Iahnie de fasole
Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseImi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...
Briose cu afineO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseCiorbita simpla de dovlecei este o reteta de ciorba potrivita in zilele de post. Ciorba cu multe legume este usoara,...
Ciorbita simpla de dovleceiCine-a zis ca trebuie sa renunti la carne doar pentru ca-i cald afara?
Rulada cu spanac si rosii uscate la slow cooker Crock-Pot 5,7 L Hinged LidIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa
Comentarii