1. Cartofii se spala si se fierb in apa cu sare, cca. 20 de minute. Apoi, se curata de coaja si se lasa sa se raceasca. 2. Scoatem fasolea verde din c
1. Cartofii se spala si se fierb in apa cu sare, cca. 20 de minute. Apoi, se curata de coaja si se lasa sa se raceasca.
2. Scoatem fasolea verde din conserva si o scurgem de zeama.
3. Cartofii se taie bucati de cca. 5 mm. grosime si impreuna cu fasolea scursa se pun intr-un bol. Perele se curata de coaja si seminte, se taie felii si impreuna cu sunca taiata fasii si amesteca cu fasolea si cartofii.
4. Smantana se amesteca cu otetul, uleiul, sarea, piperul, patrunjelul tocat si zaharul si se amesteca cu legumele si perele.
Salata-un fel de mancare foarte usor si recomandat dupa felurile mai satioase de sarbatori-se serveste in pahare cu picior, in care culorile ingredientelor se pun mult in valoare.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAbia asteptam sa testez niste turte la Panini Maker Breville, iar rezultatul a fost peste asteptari de bun. Gata, de acum la...
Turte din aluat de paine, la Panini Maker Breville
Comentarii