Fasolea se curata si se pune la fiert in apa care clocoteste. Se fierbe o ora, cu putina sare, iar cind se poate consuma, se scoate, se scurge bine s
Fasolea se curata si se pune la fiert in apa care clocoteste. Se fierbe o ora, cu putina sare, iar cind se poate consuma, se scoate, se scurge bine si se lasa in castron sa se raceasca.
Se toaca usturoi dupa dorinta, se mai pune sare, se face un sos din ulei si otet, se amesteca toate si se lasa salata la rcce.
Se poate servi si de pe o zi pe alta, cu verdeata tocata pusa deasupra.
Alte retete culinare
Salata cu telina
Salata boeuf
Salata cu pui
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii