Se curata graul, dupa care se zdrobeste si se pune la muiat in apa rece. Dupa jumatate de ora se pune la scurs. Salata se desface in frunze, se spala
Se curata graul, dupa care se zdrobeste si se pune la muiat in apa rece. Dupa jumatate de ora se pune la scurs. Salata se desface in frunze, se spala bine si se rupe in bucati mici. Se curata si castravetele si se taie rondele mici. Ceapa se toaca marunt, iar usturoiul se zdrobeste. Se pun toate intr-un castron, se adauga telemeaua taiata cubulete si menta tocata marunt. Se amesteca si se toarna peste, sosul de ulei, cu otet si sare.
Salata se serveste imediat.
Alte retete:
Saratele
Placinta de dovleac
Friptura de vita la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii