Se curata laptucile pana ramane partea alba-galbuie din mijloc si putine frunze. Se taie fiecare in patru, se asaza in salatiera, se amesteca cu ulei
Se curata laptucile pana ramane partea alba-galbuie din mijloc si putine frunze. Se taie fiecare in patru, se asaza in salatiera, se amesteca cu ulei frecat cu sare, piper si cu zeama de lamaie. Se presara oua fierte tari si tocate foarte marunt, marar si patrunjel verde tocate.
Se serveste la fripturi. Aceasta salata de laptuci se poate amesteca cu hatmatuchi sau tarhon taiate marunt.
Alte retete:
Zacusca
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii