Laptucile se spala, apoi se scurg si se pun intr-un castron iar peste ele se toarna apa clocotita, cu sare. Se tin cateva minute in aceasta apa, dupa
Laptucile se spala, apoi se scurg si se pun intr-un castron iar peste ele se toarna apa clocotita, cu sare. Se tin cateva minute in aceasta apa, dupa care se scurg si se taie in fasii late. Se presara deasupra cu sare, piper si se toarna sosul format din otet, ulei si usturoiul pisat.
Se serveste imediat.
Alte retete culinare:
Rulada de porc Friptura de vita la cuptor Chiftele
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDaca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii