Salatele se curata foaie cu foaie, cele vestede sau stricate se arunca, iar cele fragede se spala in cit mai multe ape ca sa se inlature pamintul. Se
Salatele se curata foaie cu foaie, cele vestede sau stricate se arunca, iar cele fragede se spala in cit mai multe ape ca sa se inlature pamintul. Se intinde apoi un servet curat pe masa si se pun frunzele sa se scurga. In timp ce se scurge salata, se fierb ouale tare si se prepara sosul din smintina, zeama de lamiie, sare, piper si eventual putin zahar. Se pun apoi foile de salata scurse intr-o salatiera, fie intregi, fie rupte bucati, fie taiate ca taiteii in fisii late de un deget. Se curata ouale de coaja, se taie felii subtiri (eventual cu masina speciala de taiat oua) si se aranjeaza in jurul salatei, presarindu-se pe fiecare felie de ou putin patrunjel verde tocat marunt. Se toarna deasupra sosul si se serveste imediat. Cine doreste poate adauga si felii de cartof fiert.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii