Se curata laptucile si se taie in patru. Se toarna peste ele sosul format din ulei, otet, sare, piper si se presara cu patrunjel si marar verde. Se o
Se curata laptucile si se taie in patru. Se toarna peste ele sosul format din ulei, otet, sare, piper si se presara cu patrunjel si marar verde. Se orneaza salata cu rondele de oua fierte tari.
Salata se serveste la fripturile de miel si de pasare, alaturi de cartofi prajiti.
Alte retete:
Rulada de porc Ciorba radauteana Curcan umplut
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaisePrimisem zilele trecute 2 pungi cu napolitane vieneze. Cand le-am vazut, am si stiut ce fac cu ele. Vazusem candva reteta de...
Prajitura vieneza cu capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii