Se fierb legumele separat fiecare si se taie in cuburi mici. Se amesteca toate cu sare, cuburi de oua rascoapte, piper si doua lingurite de mustar. S
Se fierb legumele separat fiecare si se taie in cuburi mici. Se amesteca toate cu sare, cuburi de oua rascoapte, piper si doua lingurite de mustar. Se prepara maioneza dintr-un galbenus rascopt frecat cu patru galbenusuri crude si cu uleiul turnat treptat. In amestecul de legume se introduc trei linguri cu maioneza si se amesteca. Se aranjeaza salata pe o farfurie si se acopera cu maioneza, se garniseste cu albus de ou fiert, cu masline si cu feliute subtiri de gogosar. Se pot adauga si ciuperci.
Se serveste rece.
Alte retete:
Salata de telina si morcov Salata de ciuperci cu cartofi
Salata bulgareasca
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii