Se fierb legumele separat fiecare si se taie in cuburi mici. Se amesteca toate cu sare, cuburi de oua rascoapte, piper si doua lingurite de mustar. S
Se fierb legumele separat fiecare si se taie in cuburi mici. Se amesteca toate cu sare, cuburi de oua rascoapte, piper si doua lingurite de mustar. Se prepara maioneza dintr-un galbenus rascopt frecat cu patru galbenusuri crude si cu uleiul turnat treptat. In amestecul de legume se introduc trei linguri cu maioneza si se amesteca. Se aranjeaza salata pe o farfurie si se acopera cu maioneza, se garniseste cu albus de ou fiert, cu masline si cu feliute subtiri de gogosar. Se pot adauga si ciuperci.
Se serveste rece.
Alte retete:
Salata de telina si morcov Salata de ciuperci cu cartofi
Salata bulgareasca

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii