Se curata salata verde, se spala frunza cu frunza sub jet de apa. Se desface portocala in felii, se taie miezul de pepene si pulpa de caise in cuburi
Se curata salata verde, se spala frunza cu frunza sub jet de apa. Se desface portocala in felii, se taie miezul de pepene si pulpa de caise in cuburi mici. Se da telina pe razatoarea mare ori se taie in bastonase. Se pun combinat toate acestea in castron si se stropesc cu zeama de lamiie dupa gust. Se pregateste maioneza si se decoreaza salata ori se asaza in castron maioneza si deasupra fructele combinate.
Se serveste salata proaspata
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaNicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii