Macrisul se curata si se spala bine, dupa care se lasa la scurs. Se presara apoi cu sare si se toarna zeama de lamaie si uleiul peste el.
Macrisul se curata si se spala bine, dupa care se lasa la scurs. Se presara apoi cu sare si se toarna zeama de lamaie si uleiul peste el.
Se asaza macrisul intr-o salatiera si se serveste imediat.
Alte retete:
Piftie de curcan
Muschi de porc la cuptor
Iahnie de fasole
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii