Se curata masline de samburi si se dau apoi prin masina de tocat. Se adauga paine inmuiata in apa si se freaca poi amestecul cu ulei. Se adauga zeama
Se curata masline de samburi si se dau apoi prin masina de tocat. Se adauga paine inmuiata in apa si se freaca poi amestecul cu ulei. Se adauga zeama de lamaie, iar dupa ce s-a omogenizat compozitia se adauga ceapa tocata marunt.
Se serveste dupa 10-15 minute de la preparare.
Alte retete culinare:
Placinta de dovleac Rulada de porc Saratele
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii