Napii se curata si se scobesc, apoi se pun sa fiarba in apa fierbinte. Separat se pregateste un sos alb din faina, apa, unt si sare. Dupa ce s-au fier
Napii se curata si se scobesc, apoi se pun sa fiarba in apa fierbinte. Separat se pregateste un sos alb din faina, apa, unt si sare. Dupa ce s-au fiert napii, se scot, se taie felii, se asaza in salatiera si se toarna peste ei sosul alb.
Aceasta salata se serveste langa fripturi.
Alte retete culinare:
Salata de spanac cu branza
Salata de vinete
Salata de andive si ridichi
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii