Se oparesc nucile si se curata de pielita. Se fierbe sfecla si apoi se curata, se da in clocot telina, se curata merele si se taie toate ca fideaua.
Se oparesc nucile si se curata de pielita. Se fierbe sfecla si apoi se curata, se da in clocot telina, se curata merele si se taie toate ca fideaua. Se amesteca cu un sos de maioneza mai subtire facut cu mustar si lamaie. Se aseaza in farfuria de salata, cu frunze de salata verde inprejur.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii