Miezul de nuci si usutroiul se piseaza. Miezul painii se inmoaie in apa, apoi se sfaramiteaza si se amesteca impreuna cu usuroiul. Se adauga ulei, pu
Miezul de nuci si usutroiul se piseaza. Miezul painii se inmoaie in apa, apoi se sfaramiteaza si se amesteca impreuna cu usuroiul. Se adauga ulei, putin cate putin si se subtiaza cu zeama de lamaie. Se adauga apoi nucile pisate si se freaca in continuare amestecul Se potriveste apoi la gust de sare.
Se serveste cu mai multe feluri de mancare.
Alte retete culinare;
Curcan umplut Ciorba radauteana Piftie de curcan
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzClatite vieneze sau clatite rupte, foarte usor de realizat!
Kaiserschmarrn
Comentarii