Se fierbe orezul in apa clocotita cu sare pina se inmoaie si se lasa sa scada bine apa. Se amesteca cu maioneza preparata. Aceasta se imparte in trei
Se fierbe orezul in apa clocotita cu sare pina se inmoaie si se lasa sa scada bine apa. Se amesteca cu maioneza preparata. Aceasta se imparte in trei cantitati egale; o parte se amesteca cu maslinele tocate marunt, alta parte se amesteca cu boia de ardei sau cu bulion pina devine roz. Se formeaza pe un platou, preferabil dreptunghiular, un patrat nivelat din amestecul galben, urmat de un alt patrat roz, apoi ultimul patrat negru. Se garnisete cu gogosari.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Cele mai pufoase si delicioase gogosi! :) Reteta de aluat pentru gogosi am luat-o de la Rocsi. Am facut mici modificari pe...
Gogosi glazurate cu ciocolataIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii