Se fierb ouale 10 minute. Legumele se lasa 20 minute la abur apoi se sareaza si se toaca. La fel si ceapa. Galbenusurile se freaca cu ulei de masline
Se fierb ouale 10 minute. Legumele se lasa 20 minute la abur apoi se sareaza si se toaca. La fel si ceapa. Galbenusurile se freaca cu ulei de masline si o lingura de mustar. Dupa care se adauga iaurtul si iarba ciorii si legumele tocate. Se condimenteaza si se amesteca usor. Albusurile se taie mai grob si se adauga in castron. Se mai condimenteaza daca mai e nevoie, dupa care se lasa la rece 1 ora.
Reteta Salata de oua cu sparanghel si ciuperci a fost propusa de MAYA Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii