Se fierb ouale 10 minute. Legumele se lasa 20 minute la abur apoi se sareaza si se toaca. La fel si ceapa. Galbenusurile se freaca cu ulei de masline
Se fierb ouale 10 minute. Legumele se lasa 20 minute la abur apoi se sareaza si se toaca. La fel si ceapa. Galbenusurile se freaca cu ulei de masline si o lingura de mustar. Dupa care se adauga iaurtul si iarba ciorii si legumele tocate. Se condimenteaza si se amesteca usor. Albusurile se taie mai grob si se adauga in castron. Se mai condimenteaza daca mai e nevoie, dupa care se lasa la rece 1 ora.
Reteta Salata de oua cu sparanghel si ciuperci a fost propusa de MAYA Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii