Se spala frunzele de papadie bine si se pun intr-un castron. Se pregateste sosul, separat. Uleiul se pune la incins intr-o tigaie, se adauga faina, z
Se spala frunzele de papadie bine si se pun intr-un castron. Se pregateste sosul, separat. Uleiul se pune la incins intr-o tigaie, se adauga faina, zaharul, sarea si otetul si se amesteca. Se lasa sosul la fiert pana se omogenizeaza si se ingroasa. Se adauga apoi smantana si se amesteca continuu. Dupa ce sosul s-a racit, se toarna peste frunzele de papadie. Se adauga bucatile de friptura taiate in cubulete mici si se orneaza salata cu rondele de oua.
Se serveste imediat.
Alte retete:
Friptura de vita la cuptor
Chiftele
Placinta de dovleac

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii