Salata de papadie

Se spala frunzele de papadie bine si se pun intr-un castron. Se pregateste sosul, separat. Uleiul se pune la incins intr-o tigaie, se adauga faina, z

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 castron frunze de papadie cruda
  • 2 linguri ulei masline
  • 4 linguri faina
  • 3 linguri otet
  • 1 lingura zahar
  • 300 gr smantana
  • 100-200 gr friptura rece de vaca
  • 2 oua fierte tari
  • sare

Mod de preparare

Se spala frunzele de papadie bine si se pun intr-un castron. Se pregateste sosul, separat. Uleiul se pune la incins intr-o tigaie, se adauga faina, zaharul, sarea si otetul si se amesteca. Se lasa sosul la fiert pana se omogenizeaza si se ingroasa. Se adauga apoi smantana si se amesteca continuu. Dupa ce sosul s-a racit, se toarna peste frunzele de papadie. Se adauga bucatile de friptura taiate in cubulete mici si se orneaza salata cu rondele de oua.


Se serveste imediat.

Alte retete:

Friptura de vita la cuptor

Chiftele

Placinta de dovleac

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc