Salata de pastarnac

Se spala, se curata si se da prin razatoate pastarnacul. Se toaca marunt si prazul si se adauga peste pastarnac. Se prepara un sos din ulei cu zeama

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr radacini crude de pastarnac
  • 1 fir de praz
  • 2-3 linguri de zeama de lamaie
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
  • 6 boabe de ienibahar pisat

Mod de preparare

Se spala, se curata si se da prin razatoate pastarnacul. Se toaca marunt si prazul si se adauga peste pastarnac. Se prepara un sos din ulei cu zeama de lamaie si se toarna peste legume. Se amesteca bine si se potriveste la gust de sare, iar la final se adauga boabele de ienibahar.


Salata se serveste imediat.

Alte retete:

Chiftele Placinta de dovleac Saratele

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori