Salata de paste fainoase

Pastele fainoase se fierb "al dente", se lasa sa se raceasca, apoi se amesteca cu ingredientele de mai sus. Se pune la frigider peste noapte.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g paste fainoase
  • 1 sticla cu sos coctail(unox)
  • 500 ml iaurt
  • 1 conserva mica cu boabe de porumb
  • 200 g mazare fina congelata sau proaspata
  • 1 ceapa mare sau 2 mici
  • taiate marunt
  • 150 g castraveti murati
  • taiati cubulete
  • 1 conserva cu ciuperci
  • taiate felii
  • 2 pachetele cu verdeturi de salata congelate (Iglo) sau proaspete dupa gust
  • ulei
  • otet
  • sare
  • piper
  • dupa gust

Mod de preparare

Pastele fainoase se fierb "al dente", se lasa sa se raceasca, apoi se amesteca cu ingredientele de mai sus. Se pune la frigider peste noapte.
Se maninca simplu sau cu cremvursti sau cu mustar. Se poate experimenta punind in plus carne de pasare taiata marunt.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc