Se curata prazul de prima foaie si se taie felioare sau in bucati de 5 cm. Se pune apa cu sare sa fiarba si cand da in clocot se introduce prazul si s
Se curata prazul de prima foaie si se taie felioare sau in bucati de 5 cm. Se pune apa cu sare sa fiarba si cand da in clocot se introduce prazul si se lasa pana se inmoaie. Dupa ce s-a racit, se asaza prazul in salatiera, iar peste el se toarna sosul de mustar.
Se poate face salata si cu prazul crud.
Alte retete culinare:
Ardei umpluti
Zacusca de ciuperci
Supa de galuste
Fiica mea le adoră. Reteta inventata de mine.
Paste cu sos de rosii si busuiocPentru azi o reţetă foarte simplă dar tare gustoasă. Am ales să pregătesc această reţetă pentru că mamei mele nu-i...
Tarta cu piersiciAceasta reteta de prajitura cu gem si aluat razuit se mai numeste si prajitura raioasa. Este o prajitura de casa simpla si...
Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)Prajitura cu foi si crema caramel este o prajitura de casa delicioasa, ce poate fi pregatita de sarbatori sau de Craciun....
Prajitura cu foi si crema caramelPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieO reteta pe care o pregatesc an de an, este foarte gustoasa si tine foarte bine peste iarna...asta daca mai apuca si nu se...
Gogosari in sosE toamna! Da...e toamna...e vremea conservelor pentru iarna. Cel putin la mine acasa. Am mancat la o matusa din Bistrita o...
Gogosari cu conopida si struguri
Comentarii