Salata de praz

Se curata prazul de prima foaie si se taie felioare sau in bucati de 5 cm. Se pune apa cu sare sa fiarba si cand da in clocot se introduce prazul si s

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 fire de praz
  • sos de mustar
  • apa
  • sare

Mod de preparare

Se curata prazul de prima foaie si se taie felioare sau in bucati de 5 cm. Se pune apa cu sare sa fiarba si cand da in clocot se introduce prazul si se lasa pana se inmoaie. Dupa ce s-a racit, se asaza prazul in salatiera, iar peste el se toarna sosul de mustar.
Se poate face salata si cu prazul crud.

Alte retete culinare:

Ardei umpluti

Zacusca de ciuperci

Supa de galuste

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci