Prazul se curata, se spala si se taie in bucati de 5 cm lungime, care se pun apoi la fiert aproximativ 5 minute. Se lasa apoi la racit si se toarna p
Prazul se curata, se spala si se taie in bucati de 5 cm lungime, care se pun apoi la fiert aproximativ 5 minute. Se lasa apoi la racit si se toarna peste ele sosul pregatit din ulei, otet, sare si masline fara samburi.
Se amesteca bine si se serveste imediat.
Alte retete:
Saratele Muschi de porc la cuptor Curcan umplut

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii