Salata clasica de praz reprezinta o reteta de salata simplu de preparat, extrem de hranitoare, care se poate servi cu o gama variata de mancaruri.
Salata de praz reprezinta o reteta de salata simplu de preparat, extrem de hranitoare, care se poate servi cu o gama variata de mancaruri. Iata modul de preparare a acestei retete de salata. Prazul se poate face salata crud sau fiert. Daca se fierb, se pune prazul cuatit si taiat in bucati de 5 – 6 cm, cu apa fierbinte, la foc si se lasa sa dea cateva clocote. Prazul fierbe repede, de aceea trebuie sa se observe sa nu se sfarame. Se face sosul din ulei, otet, sare si piper, cu sau fara mustar. si se toarna pest prazul scurs de apa si racorit. Cu aclesi sos se prepara si salata de praz crud. Va uram pofta buna atunci cand veti savura minunata noastra reteta de salata de praz.
Salata clasica de praz poate fi servita cu o gama variata de mancaruri, spre deliciul invitatilor dumneavoastra.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii