Nimic mai simplu...o salata plina de culori ce poate fi servita simpla, ca atare sau ca si garnitura alaturi de o friptura...
Cartofii se spala cu un burete abraziv si se pun in apa cu sare la fiert. Cartofii sunt fierti atunci cand intra cu usurinta o furculita in ei. Se scot intr-un castron in care am pus apa rece cu gheata. Se lasa pentru 2-3 minute in apa rece si apoi se curata de coaja. Se taie in cubulete si se pun intr-un castron.
Ardeii se spala, se taie in fasii si apoi in cubulete. Se pun in castronul pentru salata. Se adauga ceapa taiata rondele subtiri, leurda taiata in fasii subtiri si porumbul din conserva. Se asezoneaza cu sare si piper proaspat macinat si se amesteca. Se adauga uleiul aromatizat, sucul de limeta si coaja rasa daca va place, amestecam usor sa nu zdrobim legumele, mai adaugam maioneza si amestecam pentru ultima oara. Montam un inel detasabil pe o farfurie, il umplem cu salata, apasam usor sa se preseze amestecul de salata, indepartam inelul, mai aromatizam salata cu putin ulei cu infuzie de busuioc si servim. Sa va fie de folos!!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii